Hrvatska
Pomoćni trener Puntamike Roko Jurlina: Prate nas financijski problemi, bez treninga smo deset dana

Pomoćni trener Puntamike Roko Jurlina: Prate nas financijski problemi, bez treninga smo deset dana

Autor: Z.D. Photo: Marin Sušić

Teški dani zadarskog premijerligaša

Cedevita je očekivano slavila protiv Puntamike u utakmici 20. kola HT Premijer lige. Nakon susreta akteri su prokomentirali događanja na parketu, ali i oko njega. Posebno zanimljiva bila je izjava pomoćnog trenera Puntamičana. 

Krenimo redom: 

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junor: 

"Možemo biti zadovoljni. Veći dio utakmice stvarno smo igrali dobro. Čestitke igračima. Vidi se da smo u ritmu utakmica svaka tri dana i ima malo načetih igrača. Međutim, bili su velika želja i ozbiljnost. Na kraju možemo biti zadovoljni pobjedom. Podijelili smo minute i neki drugi igrači su dobili priliku, tako da sam prije svega ja zadovoljan."

Jure Planinić, centar Cedevite Junior: 

"Igrali smo protiv iskusne ekipe i mislim da smo odigrali ono što smo se dogovorili u svlačionici i sve smo ispoštovali. Sada idemo dalje nastaviti pozitivan niz."

Roko Jurlina, trener Sonik Puntamike: 

"Apsolutno sve čestitke ekipi Cedevite na zasluženoj pobjedi. Nažalost, nas već deset dana prate veliki problemi s financijama i 10 dana smo bez treninga. Zadnji trening smo odradili u četvrtak prije Škrljeva. Već je prošlo deset dana od toga i s tim problemima se nosimo. Što će biti dalje, ne znam. Mi sa sportskog dijela ćemo probati napravit sve da bude kako treba, a na Upravi kluba i na ostalima vezanima za financije je da to riješe. Činjenica je da mi realno bez deset dana treninga teško možemo parirati Cedeviti. Pa i da smo bili u treningu vjerojatno bi bili malo svježiji i poletniji, ali ovako smo doživjeli visok poraz na kraju. Nama slijedi borba za opstanak. Nadam se da će se problemi s financijama riješiti i da ćemo se vratiti u trenažni proces u kojem smo bili na početku sezone i koji je davao dobre rezultate jer je ekipa u ovom trenutku dosta poljuljana, dosta je u depresivnom stanju i to se odražava i na rezultate u ligi."

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ivan Vučić, krilo Sonik Puntamike: 

"Čestitke ekipi Cedevite na pobjedi. Nažalost, nismo uspjeli. Pokušali smo se držati svoga plana. Situacija nam je u ekipi čudna. Pokušali smo dati svoj maksimum, no nije išlo. Okrećemo se Gorici i idemo dalje."