Time-out
Pomozimo Ogulicima u obnovi 'košarkaškog'

Pomozimo Ogulicima u obnovi 'košarkaškog'

Autor: OgPortal Photo: OgPortal

Ukazala se prilika za obnovu podloge.

Posljednjih 15 godina Košarkaški klub Ogulin uređuje, obnavlja i brine se za vanjsko igralište kod autobusne stanice, popularno 'košarkaško'. Postavili su nove securit table, zglobne obruče, ugrađena je vanjska rasvjeta, napravljena teretana. U srpnju će se postaviti i nove sjedalice na tribinama. Sada se ukazala prilika za nabavu podloge, po znatno nižoj cijeni, koju bi  postavili na vanjsko igralište. Jedan dio sredstava prikupili su već sami košarkaši, uz pomoć podupiratelja, a sada trebaju pomoć.

“Pokušavamo kroz akciju donacija građana grada Ogulina, prijatelja Ogulina, poznanika, košarkaša, sportaša svih koji jednostavno mogu, žele pomoći izgraditi igralište odnosno postaviti podlogu. Planiramo postaviti podlogu za cijelo igralište i jednom zauvijek riješiti priču o završetku obnove ovog 60 godina starog igrališta. Doniraj jednu – dvije kave za igralište, 10-20 kuna koliko želiš. Svatko u skladu sa svojim mogućnostima i željama.” – poručuju članovi KK Ogulin.

Pitate se sigurno kako i vi možete pomoći?! Skenirajte bar kod sa slike i netbankingom uplatite koliko želiš, ili općom uplatnicom na račun kluba IBAN : HR1124020061100269472 ili putem PayPal-a :miljauskas@yahoo.co.uk sa doznakom- donacija “kava za igralište”.