Regija
Ponovno bez Jovića, ponovno rutinski

Ponovno bez Jovića, ponovno rutinski

Pantere u kavezu.

Crvena zvezda je bez većih problema svladala FMP-a rezultatom 76-91 i povela s 2-0 u finalnoj seriji prvenstva Srbije. Sve to ponovno lišena pomoći kapetana Stefana Jovića. Večerašnji je susret bio repriza onoga od prije dva dana. Momčad Dejana Radonjića je izvrsno otvorila utakmicu i riješila pitanje pobjednika praktički već nakon deset minuta.

Gosti su zabili prvih sedam poena na susretu, na dvoznamenkastu razliku su se odvojili već u četvrtoj minuti, da bi na prvi predah otišli s plus 12. U nastavku se domaćin, koji je ponovno igrao bez Nikole Žižića uz već ranije odsutnog Boldena, konsolidirao i zaustavio krvarenje, no Zvezda ponovno izvrsno otvara poluvrijeme, ovaj put s 0-9 i gradi veliku prednost. Dobrić je tricom digao na 20 poena razlike sredinom treće četvrtine što se pokazalo previše za oslabljeni sastav trenera Dušana Alimpijevića. Do kraja susreta Pantere su uspjele smanjiti zaostatak, te su čak i dobile posljednju dionicu, no više od toga nije išlo.

Potez utakmice

Najefikasniji u redovima Crveno-bijelih, koji su imali petero dvoznamenkastih igrača, bio je Marko Gudurić s 19 poena, dok je domaćina predvodio fantastični Isaiah Austin koji je zabio 25 koševa, uhvatio sedam skokova i blokirao četiri šuta suparničkih igrača.

Priliku da osvoji svoju 18. titulu državnog prvaka Zvezda će imati u petak s početkom u 20 sati.

Cijela utakmica



POTEZ TEKME - https://www.youtube.com/watch?v=i5_sIi4n9OU