Hrvatska
Poreč te zove na košarkaški turnir Adria Basketball Youth Tournament

Poreč te zove na košarkaški turnir Adria Basketball Youth Tournament

Autor: K.B.

Sada se o proljeću razmišlja, sada se planira i reagira

ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENT je košarkaški turnir za djecu i mlade koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji u Poreču u odmaralištu Zelena Laguna u Uskršnjem terminu od 15.04. do 18.04.2021. 

Na turniru se očekuju ekipe djevojčica i dječaka uzrasta: U13, U15, U17 i U19. Turnir će biti međunarodnog karaktera te se očekuju ekipe iz regije ali i šire. Same utakmice će se održavati u sportskom centru Intersport koji se nalazi na nekoliko minuta hoda od Hotela Delifin u kojem će sve ekipe biti smještene tako da nema potrebe za transferima između utakmica. 

Utakmice se će odvijati po FIBA pravilima uz dva suca na svakoj utakmici, liječnika, zapisnik i službenu statistiku. Svaka ekipa će imati četiri garantirane utakmice. 

Između utakmica će ostati dovoljno vremena za zabavu na otvorenom budući da se Hotel Delfin nalazi unutar odmarališta Zelena Laguna i u neposrednoj blizini plaža.

Foto: Plava laguna d.d.

Smještaj igrača je u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama, a treneri su smješteni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U cijenu je uključen puni pansion sa buffet ponudom. Osiguran je i povoljniji smještaj za zainteresirane roditelje i pratitelje unutar odmarališta.

Sve detalje informacije možete pronaći na web stranici turnira www.adriabasketball.com