Hrvatska
Poruke iz Savske: Alkar je nezgodan, ali pobjeda ne bi trebala doći u pitanje

Poruke iz Savske: Alkar je nezgodan, ali pobjeda ne bi trebala doći u pitanje

Autor: KK Cibona

Cibona u Sinju.

U sklopu 20. kola HT Premijer lige košarkaši Cibone putuju u Sinj gdje će u subotu, 06. travnja u 19 sati snage odmjeriti s Alkarom. Nakon odlične igre protiv Splita Cibosi očekuju nastavak pobjedničkog niza i ostanak na prvom mjestu.

- ”Ekipu Alkara respektiramo kao i svaku u HT Premijer ligi. Jedno nezgodno gostovanje, znamo da je Alkar izrazito domaćinska momčad i da nošeni publikom mogu stvoriti velike probleme. Bilo kakvo opuštanje i nepoštivanje protivnika može se obiti o glavu. Imamo još nekih problema sa ozljedama pa ćemo vidjeti hoćemo li svi biti zdravi, a i Prkačin je na Final Fouru juniorske ABA Lige tako da neće putovati s nama. Očekujem dobru utakmicu i nastavak pobjedničkog niza, rekao je u najavi susreta trener Cibone Ivan Velić.

Slično razmišlja i igrač zagrebačke momčadi Fran Pilepić.

- Mislim da smo u dobrom tonusu i u zadnje vrijeme pružamo dosta dobre igre, odrađujemo sve što trener stavi pred nas i na taj način želimo i nastaviti. Ako mi uđemo sto posto u utakmicu i odgovorimo s energijom šanse Alkara su minimalne pa nam pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.