Hrvatska
Postavite granice za slobodu djeteta

Postavite granice za slobodu djeteta

Autor: ENBEA Summer Basketball Camp Photo: ENBEA Summer Basketball Camp

Djeca vole kad mogu odlučivati

Čim dijete počne izražavati neke sklonosti možete mu dati mogućnost izbora između dvije ili tri stvari.

POSTAVITI GRANICE ZA SLOBODU DJETETA

Stoga ponudite djetetu nekoliko vama prihvatljivih alternativa tako da dijete može može odabrati ili donijeti odluku.Kad donese odluku, poštujte je i ne dopustite mu da je svako malo mijenja.

Roditeljima koji sve odlučuju umjesto djece, a njih ništa ne pitaju, vjerojatno je trenutno lakše izaći s djecom na kraj, ali su takva djeca u pravilu nesposobna donositi svoje odluke ako njihovih roditelja nema u blizini.

MOGUĆI IZBOR ZA LJETNI ODMOR UČENIKA

Za aktivno, zdravo i korisno provođenje slobodnog vremena djece za vrijeme ljetnog odmora učenika, možete predložiti svome djetetu  sudjelovanje na ENBEA ljetnom košarkaškom kampu za djecu od 6 do 16 godina, koji će se odŕžati  na moru u Zaton Holiday Resortu kod Zadra, krajem lipnja i početkom srpnja ove godine u smjenama po šest dana.

Omogućite da se vaše dijete osjeća ugodno u društvu druge djece i odraslih i da se ponaša na način da se i drugi dobro osjećaju s njim.

KAKO JE TO MOGUĆE?

Za više pojedinosti o kampu i prijavu na kamp dovoljno je posjetiti službenu web stranicu ENBEA Summer Basketball Camp upoznati se sa sadržajem kampa te u nekoliko minuta ispuniti i jednim klikom poslati prijavnicu za sudjelovanje.