Intervjui
Povratak u Cibonu se posložio s dolaskom prinove u obitelj

Povratak u Cibonu se posložio s dolaskom prinove u obitelj

Sportaš i tata od formatata - Igor Marić.

Nakon godinu dana u dres Cibone vraća se Igor Marić (35), jedan od igrača koji je u trofejnoj sezoni Cibosa gdje je prekinuta dominacija Cedevite bio značajan kotačić u sastavu Ivana Velića. Marić je nakon nekoliko provedenih sezona u Slovačkoj i prošlogodišnje u Češkoj opet u Hrvatskoj, a na ostanak u Zagrebu je utjecala i značajna obiteljska činjenica.

”Odlučili smo se supruga i ja za ostanak u Zagrabu jer nam ujedno dolazi i prinova u obitelji tako da se sve lijepo posložilo i nadam se da ćemo svi imati dobru sezonu”

Popularni Mara neće imati problema sa prilagodbom na način rada trenera Velića.

”Sretan sam i zadovoljan što sam opet obukao dres Cibone i što ću biti dio kluba. Poznajem dobro trenera i ljude u klubu pa mi neće biti potrebno vrijeme da se uklopim. Imamo jednu zanimljivu sezonu ispred sebe s dosta mladih igrača i dosta hrvatskih igrača, te mislim da i ja moram opravdati neke stvari samim tim što sam u Ciboni.”

Marić bi u sljedećoj sezoni uz Ivana Novačića trebao biti igrač s najvećim iskustvom, a od njega se očekuje da bude velika podrška nizu mladih igrača koji će nositi dres Cibone.

”Cibona je veliki klub i očekuju se uvijek rezultati. Ipak mislim da nemamo prevelikih ambicija i da moramo skromno ući u sezonu te dati sve od sebe na terenu. Kroz rad, zalaganje i ponašanje neke stvari će se posložiti i mogli bi napraviti dovar rezultat da svi u klubu i oko kluba budu zadovoljni.”..zaključio je kratki razgovor Marić.