Hrvatska
Povratnik Rajič: Na Islandu se samo trči i šutira, a protiv Zaboka vjerujem u pobjedu

Povratnik Rajič: Na Islandu se samo trči i šutira, a protiv Zaboka vjerujem u pobjedu

Je li došlo vrijeme za prvo slavlje?

Svoju prvu pobjedu ove sezone u HT Premijer ligi Hermes Analitica će tražiti u subotu kada će od 18 sati u KC Dražen Petrović ugostiti Zabok. Analitičari su odigrali četiri dobre utakmice u kojima je falila bolja završnica za uspjeh.

- Trudimo se, radimo i stvarno nam je malo falilo da se okrene na našu stranu i da upišemo koju pobjedu. Nedostaje nam veća rotacija pa da na bolji način završimo utakmicu. Vjerujem da je ova momčad puno bolja nego što trenutno tablica govori, kaže centar Analitičara Julijan Rajič koji se nakon jednogodišnjeg izbivanja na Islandu vratio u stari jato.

- Na Islandu se igra potpuno drugačija košarka. Samo se trči i šutiraju trice bez nekih većih taktičkih zamisli. Jedno vrijedno iskustvo u sportskom i životnom smislu. Brzo se naviknete na njihov način života i mogu reći da je lijepa godina to bila, govori Julijan o iskustvu na Islandu.

Susret protiv Zaboka nosi veliki značaj s obzirom na težak raspored koji nakon tog susreta čeka momčad Gordana Zadraveca.

- Mnogi nas otpisuju i prije su nas otpisivali pa smo uvijek pronalazili snagu i energiju da se izvučemo iz negativne serije. Znamo što nas protiv Zaboka očekuje i jednostavno moramo se prije svega potrgati u obrani ako želimo doći u poziciju da upišemo prvu pobjedu. Trener Zadravec će zasigurno nas taktički dobro pripremiti za ovaj susret i ja vjerujem da je vrijeme za prvu pobjedu.
http://ksz-zagreb.hr/wp-content/uploads/2019/10/hermes-sonik-12102019-8980-385x257.jpg 385w, http://ksz-zagreb.hr/wp-content/uploads/2019/10/hermes-sonik-12102019-8980-768x512.jpg 768w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px" >

HT PREMIJER LIGA (M), 5. KOLO