Hrvatska
Prašnjava Knjiga žalosti s komemoracije Krešimiru Ćosiću pronađena među starudijom u dvorani Jazine

Prašnjava Knjiga žalosti s komemoracije Krešimiru Ćosiću pronađena među starudijom u dvorani Jazine

Autor: Z.D. Photo: Krešimir Butić

Nebriga

Vršitelj dužnosti direktora KK Zadar David Gunjević, ujedno i jedan od kandidata koji se prijavio na natječaj za direktorsko mjesto, u nedavnom je javnom nastupu tijekom konferencije za novinare govorio o lošem stanju u klubu čije je administrativno sjedište i dalje u drevnim Jazinama

Gunjević je u opširnom intervjuu za Zadarski list između ostalog iznio jedan zoran primjer:

'Na pressici sam se najviše referirao na Jazine i generalno na odnos prema njima. To je naša dvorana i svetinja, ali kad vidiš na što to liči… Hrpa smeća u njoj, razbacane trofeje, golubovi koji vrše nuždu po parketu… Nekidan sam pronašao Knjigu žalosti s Krešine komemoracije. Tamo je stajala 27 godina bez da ju je itko pomaknuo. Imamo ugovore o najmovima gdje se najmoprimci obvezuju na plaćanje režija, ali računi i ovrhe i dalje stižu na klupsku adresu. Jazine slikovito pokazuju kako se godinama odnosilo prema klubu', naglasio je Gunjević i nastavio:

'No, nismo zato stajali skrštenih ruku već smo za vikend organizirali akciju čišćenja Jazina u kojoj su rukave zasukali naši igrači iz omladinskog pogona. Očišćene su sve prostorije u hramu košarke od zastarjelih i nepotrebnih stvari. Zahvaljujući našim mladim momcima iz kluba stvoreni su uvjeti za nove sadržaje i obnovu prostora koji su godinama bili zapušteni i zatrpani otpadom', rekao je Gunjević za Zadarski list.

Cjeloviti intervju možete pročitati OVDJE.