Hrvatska
Predavanje prof.dr.sc. Slavka Trninića 25. lipnja u Osijeku!

Predavanje prof.dr.sc. Slavka Trninića 25. lipnja u Osijeku!

Snima se!

U prostorijama sportske dvorane „Gradski vrt“ u Osijeku, 25. lipnja s početkom od 17:00 sati imat ćete priliku slušati stručno predavanje prof.dr.sc. Slavka Trninića

Radi se o trećem predavanju na temu cjelovitog razvoja igrača od 8. do 19. godine života. Treći je to dio ciklusa predavanja koji je započeo u veljači na završnici Kupa „Krešimir Ćosić“, nastavio se na završnicama Prvenstava Hrvatske mlađih kategorija u Zadru u svibnju te kulminira u Osijeku gdje se priprema U-20 reprezentacija Hrvatske.

Za ovo stručno predavanje u organizaciji HKS-a namijenjeno prvenstveno trenerima ne treba čak ni izdvojiti za kotizaciju već samo stići na predavanje sa željom nadogradnje znanja. Jedinstvena je to mogućnost prisustvovanja trenerskom predavanju uz ulaganje tek vlastitog vremena i volje. 

Stručnost prof. Trninića nije potrebno naglašavati, tek podsjetiti da stručna predavanja drži već 40-ak godina kako u Hrvatskoj i na prostorima bivše Jugoslavije, tako i na međunarodnom planu, objavio je brojne znanstvene radove, a ujedno je tijekom svoga trenerskoga staža sudjelovao u oblikovanju velikog broja košarkaških reprezentativaca.

Vidimo se u utorak u Osijeku!

*Predavanje će biti snimljeno te naknadno objavljeno na službenim stranicama HKS-a.