Regija
Predstavljamo HKK Rama

Predstavljamo HKK Rama

Autor: HKK Rama Photo: Ramski internet portal

Božićni skup ramskih košarkaša

Dana, 29.12.2021.god. u Prozoru, bivši igrači s prijateljima kluba i članovima rukovodstva HKK Rama organizirali su tradicionalni deseti jubilarni Božićni skup košarkaša.

Skup nekadašnjih igrača Rame otpočeo je u 15.30h s revijalnom utakmicom u "Gradskoj sportskoj dvorani" u Prozoru, a kao uvertira u taj revijalni susret mlade selekcije HKK Rama u 13.30 h odigrale su svoju međusobnu utakmicu. 

Po završetku utakmice ono najbitnije nastavljeno je s druženjem u "Caffe baru Set" na prigodnom "Božićnom košarkaškom domjenku" gdje su nazočni uz veselu glazbu i fantastično raspoloženje prepričavali svoje košarkaške doživljaje iz bogate povijesti. 

HKK Rama je trenutno vodeći klub u košarkaškoj ligi "Herceg-Bosne" ukupno gledano u selekcijama; pretkadeti, kadeti i juniori.

Pretkadeti su bez poraza s omjerom 6-0, kao i juniori s 4-0 a kadeti s omjerom 5-1. HKK Rama u te tri natjecateljske skupine od ukupno 16 utakmica ima 15 pobjeda i samo 1 poraz. 

Ono što treba naglasiti da su sve tri selekcije ove godine izborili završnicu prvenstva BiH za 2020/21. a juniori HKK Rama su postali viceprvaci Bosne i Hercegovine za tu sezonu.

Veterani HKK Rama nažalost tijekom ove godine nisu službeno nastupali pa su tako ostali i dalje bez poraza s omjerom 13-0. 

Spektakularani športski događaj bio je, 19.Streetball Rama, koji je trajao ukupno četiri dana i dobio je sve moguće pohvale glede profesionalne organizacije. Seniorski turnir je igran pod okvirom svjetske organizacije "FIBA 3x3" koji je imao međunarodni karakter jer između ostalih nastupili su po prvi put švedska 3x3 reprezentacija, te članovi hrvatske 3x3 reprezentacije, kao i višestruki pobjednik Streetball Rama iz Zagreba. Pobjednik turnira bio je tim iz Hrvatske, Makarska 3x3. Svakako treba spomenuti juniorski tim Rama 3x3 koji su osvojili turnire u toj kategoriji u Prozoru i Laktašima te igrali četvrt finale seniorskog turnira "Hakl na taksiju" u Zagrebu.


Tagovi hkk rama