Time-out
Preletio je preko protivničkog igrača i zakucao, a jeste li vidjeli ova njegova zakucavanja?

Preletio je preko protivničkog igrača i zakucao, a jeste li vidjeli ova njegova zakucavanja?

Autor: Branko Tabak

Dijete nigerijskih imigranata čiji su roditelji teško dolazili do posla u Grčkoj, danas je jedna od najvećih zvijezda NBA lige. Evo i zašto!

Giannis Antetokounmpo poznat i kao Greek Freak igrač je koji svojim atleticizmom i košarkaškim potezima ostavlja bez daha košarkaške zaljubljenike širom svijeta. Nedavno je njegovo zakucavanje u kojem je preskočio protivničkog igrača zapalilo društvene mreže i internet.

Antetokounmpo je rođen 6. prosinca 1994. u Ateni. Roditelji su mu imigranati iz Nigerije.  Odrastao je u atenskom predgrađu Sepolije te je roditeljima koji su teško dolazili do posla pomagao radeći na ulici kako bi imali za život. 

Danas mu se divi cijeli svijet.  Dovoljno je pročitati što o njemu kaže Kevin Durant.

'Volim dugačke, atletične igrače. Greek Freak je čista sila, nikada nisam vidio nekoga poput njega, a njegov krajnji domet je zaista nevjerojatan. Ako to bude želio, karijeru bi mogao završiti kao najbolji igrač svijeta! Prilično je zastrašujuće razmišljati o tome, ali on je definitivno moj omiljeni igrač za gledanje', kazao je Durant, jedan od najboljih igrača na svijetu.  

Pogledajte zašto.