Hrvatska
Preokret u Zadru! 'Žuta podmornica' izgubila još jednog člana posade, Sonik doveo pojačanje

Preokret u Zadru! 'Žuta podmornica' izgubila još jednog člana posade, Sonik doveo pojačanje

Autor: Paulo Sarić

Razlozi su osobne prirode...

Marko Atelj ipak nije produžio ugovor sa ‘Žutom podmornicom’! Informacija objavljena prije deset dana, a potvrđena od strane izvora iz prošlosezonskog premijerligaša KK Jazine Arbanasi pokazala se netočnom. Unatoč tome što se vijest prvotno pojavila na društvenim mrežama zadarskog kluba, do dogovora između Atelja i žutog tabora u konačnici ipak nije došlo.

Iskusni košarkaš koji je prije dvije sezone pomogao Jazinama izboriti nastup u elitnom rangu hrvatske košarke karijeru će nastaviti na istom mjestu, u zadarskom 'Hramu košarke', ali u drugom dresu. Atelj će, naime, u novoj sezoni nastupati za KK Sonik Puntamiku.

Zanimljiv preokret.

- Bio sam se dogovorio sa Jazinama, a sada sam postigao dogovor s Puntamikom – potvrdio je visoki Zadranin koji je rekao da su razlozi osobne prirode i pojasnio – nisam uspio uskladiti obveze i posao s igranjem u Jazinama, dok sam se sa Sonikom uspio dogovoriti i sve iskoordinirati.

FOTO: KK Jazine Arbanasi

Suradnju je potvrdio i čelni čovjek Sonik Puntamike Mirko Jošić.

- Dogovorili smo suradnju s Markom Ateljom koji će se večeras priključiti našim treninzima. U igri je još nekoliko igrača te očekujem zaista jaku postavu na treningu.

Puntamičani nastavljaju sa slaganjem momčadi za nadolazeću sezonu pošto se ekipi Šime Kraljevića priključio i četvrti novi igrač čime su Zadrani dodatno ojačali kadar s kojim su u veljači kao jedini A2-ligaš u povijesti hrvatske košarke nastupili na završnom turniru 'Krešina kupa'. Dodamo li tome i dogovorenu posudbu mladih košarkaša Zadra Roka Erslana i Lovre Paleke 'zeleni' dio zadarske priče izgleda sasvim respektabilno.

S druge se strane nastavljaju problemi 'Žute podmornice' koja iz dana u dan gubi sve više članova posade…