Time-out
Priča o Rihanni i Durantu privlači pozornost više od košarke

Priča o Rihanni i Durantu privlači pozornost više od košarke

Autor: Paulo Sarić

Najzanimljivija priča prve dvije utakmice finala NBA lige

Nakon prva dva susreta NBA finala između Warriorsa i Cavaliersa, dojam je da se više priča o događanjima pokraj terena nego o samoj igri. Jer, ako ćemo iskreno, ona je – nekompetitivna. 

Koliko god ovo ružno, pa čak i površinski, na prvu zvučalo, bolna je istina da Warriorsi na parketu izgledaju makar za klasu bolje. Napade izvode pri većoj brzini, ne libe se prekinuti akciju i opaliti prema košu kada god požele, a agresivnost u obrani im je taman na potrebnoj razini te Cleveland bez najboljeg igrača svijeta u igri izgleda izgubljeno. Možda se sve promjeni kada se karavana preseli na istok SAD-a, no zasad finale više brodi ka povijesnoj 16-0 metli, nego ka epskom duelu dviju najboljih momčadi svijeta.

No, zanimljivosti ne nedostaje u prvim redovima. Jedna od glavnih priča prve utakmice, uz sjajnu partiju domaće momčadi, ili vrlo lošu gostujuće, ovisno iz kojeg kuta gledate, bila je ona o prepirci Rihanne i Kevina Duranta.

Sve je navodno započelo kada je barbadoška pjevačica pokušala omesti jednog od najboljih strijelaca današnjice dok je izvodio slobodna bacanja.

No, zvijezda Golden Statea je mirno zabila, ali očito nije zaboravila Rihannin postupak te ju je do kraja utakmice podbadao pogledima nakon (skoro) svakog zabijenog koša.

Valja spomenuti i da je Durant fan popularne pjevačice, što je očito iz nekoliko njegovih objava na društvenim mrežama kroz godine.


That girl @rihanna RT @AyeDerBaba94: @KDTrey5 So my question is... If you could marry any girl who would it be?? RT


No, kako je već poodavno poznato, Rihanna je veliki fan najboljeg svjetskog košarkaša i Durantova protivnika u ovogodišnjem finalu, LeBrona Jamesa

Što se nije libila pokazati ni nakon prve utakmice. 

Upitan na konferenciji za novinstvo da prokomentira što se događalo između njega i pjevačice sa newyorškom adresom, Durant je nakon sugestije Stepha Curryja zastao i porekao ikakvu posebnu priču.


Uoči druge utakmice finala, kapetan Warriorsa i najbolji tricaš svijeta prokomentirao je događanja koja su zaokupila medije u većem obujmu od same košarke. Nakon iznošenja svoga viđenja situacije, Curry je upitan kakve će biti posljedice i hoće li njena glazba biti zabranjena u svlačionici, na što je pomalo provokatorski odgovorio:

- Ne vjerujem da se tamo ikada i nalazila.