Hrvatska
Prije reprezentativne stanke Cibona dočekuje bivši klub svog trenera

Prije reprezentativne stanke Cibona dočekuje bivši klub svog trenera

FMP u Draženovom domu.

Košarkaši Cibone u subotu od 17 sati u sklopu 9. kola AdmiralBet ABA lige igraju utakmicu protiv FMP-a. Zadnja je to utakmica Vukova prije reprezentativne pauze. Ulaznice možete kupiti putem sastava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć uz EU digitalnu COVID potvrdu, a svi koji istu nemaju mogu se testirati pred samom dvoranom od 16 sati. Također gledatelji su obvezni nositi zaštitne maske tijekom boravka u dvorani.

Svoju najavu dao je trener Vladimir Jovanović: “Očekuje nas odličan protivnik koji igra u sjajnoj formi ove sezone. Imaju fenomenalne strance i neke iskusne igrače koji mogu riješiti utakmicu. Mi se pripremamo kao i za svakog protivnika, najbolje što znamo i možemo. Znamo što trebamo raditi, biti energetski i mentalno na najvišoj mogućoj razini te se nadam da ćemo biti zadovoljni na kraju utakmice.”

Jakov Mustapić podijelio je svoje razmišljanje: “Očekuje nas ekipa koja igra u odličnoj formi ove sezone. To pokazuje i njihova pozicija na tablici koja nije iznenađujuća. Igraju visokim intenzitetom i bore se za svaku loptu i skok. Mi moramo na to odgovoriti svojom energijom i trudom te pokušati dočekati reprezentativnu pauzu u što boljem raspoloženju.”

Standings provided by SofaScore LiveScore