Hrvatska
Prilika za povratak na pobjedničke staze. Gorica kao priprema za Megu

Prilika za povratak na pobjedničke staze. Gorica kao priprema za Megu

Autor: Paulo Sarić

Može li gostovanje u Gorici Zadranima vratiti barem malo izgubljenog samopouzdanja pred bitan regionalni izazov protiv Mege?

Prvi dan veljače košarkašima Zadra donosi kratak mentalni odmak od borbe za ostanak u ABA ligi. Prije bitnog gostovanja u Srijemskoj Mitrovici pred igračima Ante Nazora domaći je izazov. Protivnik je osmoplasirana momčad hrvatskog prvenstva Gorica koja je u posljednja tri susreta upisala dvije pobjede i jedan tijesan poraz te večeras želi napraviti novi korak ka plasmanu u doigravanje.

- Izuzetno respektiram protivnika koji je pokazao da ima petlju dobiti favorite u HT Premijer ligi. Pojačali su se Lovrom Mazalinom te imaju i širinu i čvrstoću ispod koša, uz poslovično izvrsne šutere – rekao je u najavi današnjeg dvoboja trenera trener dalmatinskog sastava.

Upravo je nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac kojemu se predviđala velika karijera najpoznatije ime u domaćim redovima. No, i igrači poput Ante Mašića, Borne Kapuste i Marka Bakovića pozivaju na oprez.

- Ne čeka nas lagan zadatak. Utakmicu moramo maksimalno ozbiljno shvatiti te pokazati oštrinu i energiju u oba smjera kako bismo iskontrolirali susret – zaključio je Nazor.

Utakmica se igra večeras s početkom u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica.

Rezultati by SofaScore