Hrvatska
Promjene u Osijeku: Vladimir Krstić više nije trener Vrijednosnica!

Promjene u Osijeku: Vladimir Krstić više nije trener Vrijednosnica!

Autor: Saša Ćirić

Tko će ga zamijeniti na klupi osječkog premjerligaša?

Popularni "Brokeri" će u nastavak sezone ući bez svog dosadašnjeg trenera Vladimira Krstića. Raskid suradnje nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca i našeg najistočnijeg premijerligaša je došao nakon četiri godine, a iz kluba ističu kako je do nje došlo uslijed neslaganja u strateškim smjernicama za daljnji razvoj kluba.

Vrijednosnice Osijek su dobro startali u domaćem prvenstvu, a velike zasluge za to je imao reprezentativac Jakov Mustapić. Ipak, nakon njegovog transfera u Cedevitu, osječki premijerligaš se prilično mučio, a u jednom trenutku su upisali četiri uzastopna poraza. Unatoč pobjedi protiv Hermes Analitice u posljednjem kolu, Krstić nije uspio zadržati trenersku poziciju. Na međunarodnoj sceni su Osječani još u igri za prolaz skupine u Alpe Adria Cupu, za što će im biti potrebna pobjeda protiv Hopsa iz Polzele u petak.

Novi trener Vrijednosnica bi trebao biti Splićanin Domagoj Kujundžić, koji je najpoznatiji po dobrom radu u mlađim kategorijama KK Splita, s kojima je 2014. bio kadetski prvak države. Prošle sezone je vodio sinjski Alkar, ali je nakon nekoliko poraza bio zamijenjen Nevenom Plantakom.