Hrvatska
Propustili ste? Pogledajte prvo izdanje emisije Hrvatska košarka!

Propustili ste? Pogledajte prvo izdanje emisije Hrvatska košarka!

U petak 23. studenoga na TV Arena Sport 1 prikazana je prva emisija 'Hrvatska košarka'.

U petak 23. studenoga na TV Arena Sport 1 prikazana je prva emisija 'Hrvatska košarka'. Naglasak je stavljen na reprezentaciju zbog rezentativnoh mini ciklusa. Krenulo je s ženskom reprezentacijom i Kvalifikacijama za EuroBasket 2019, a završilo s muškom reprezentacijom, odnosno Kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019.

Između ostalog u prvoj emisiji možete pogledati intervjue s predsjednikom HKS-a Stojkom Vrankovićem, glavnim tajnikom Josipom Vrankovićem, izbornikom Ivicom Skelinom te izbornicom ženske reprezentacije Anđom Jelavić.

U sljedećoj emisiji, tj. emisijama naglasak će biti na hrvatskim ligama, muškim i ženskim. Ekipa TV Arena Sporta vam u petak donosi priče s hrvatskih parketa, aktualnostima i zanimljivostima hrvatskih klubova. Bit će zanimljivo, stoga ne propustite drugu emisiju „Hrvatska košarka“ na TV Arena Sport 1, petkom od 17:00 sati.

Emisija će biti dostupna i na službenoj web stranici Hrvatskog košarkaškog saveza ukoliko propustite, uvijek možete pogledati ono što vas zanima.

A ako ste propustili prvo izdanje pogledajte ga ovdje.