Hrvatska
Regija
VIDEO: Protiv Primorske debitira Onuaku

VIDEO: Protiv Primorske debitira Onuaku

Autor: KK Zadar

Perinčić: Očekujem baš dobru utakmicu s naše strane

Zadar u ponedjeljak, 26. listopada u 18:00 sati u sklopu 4. kola ABA lige gostuje kod Koper Primorske.

Chinanu Onuaku imat će svoj debi u plavom dresu protiv slovenske momčadi. Veljka Mršića još uvijek neće biti na klupi Zadra zbog propisane samoizolacije pa će njegov pomoćnik, Ivan Perinčić, preuzeti dužnost glavnog trenera. Koper Primorska također je počela sezonu u regionalnom natjecanju s tri poraza protiv FMP-a, Cedevite Olimpije i Igokee.

“Jako sam zadovoljan kako je ekipa trenirala sve ove dane. Imamo jednu promjenu u sastavu ekipe, Chinanu Onuaku će odigrati svoju prvu utakmicu. On je trebao odigrati protiv Sonik Puntamike međutim ta utakmica je bila odgođena. Iskreno očekujem baš dobru utakmicu s naše strane. Očekujem također da napravimo sve one stvari što protiv Krke nismo, a to je da odigramo svih 40 minuta s puno većem intenzitetom, da imamo puno veću odgovornost u obrani i da ispoštujemo sve one stvari što smo se dogovorili prije utakmice. Za sad je na treningu sve bilo super, odlično su reagirali i jako sam zadovoljan. S velikim optimizmom očekujem utakmicu u Kopru protiv Primorske,” istaknuo je trener Ivan Perinčić.

 

“Prvenstveno mislim da se može očekivati naša velika borba jer smo mi i Koper počeli sezonu 0-3 i ova bi nam pobjeda puno značila u smislu da se napokon digenom i da dobijemo neki pozitivan zamah u ABA ligi jer i dalje mislim da smo konkurentni iako je početak bio težak,” najavio je utakmicu Domagoj Vuković.