Hrvatska
Prva provjera Dubrave u četvrtak protiv Bosca

Prva provjera Dubrave u četvrtak protiv Bosca

Komletirala se momčad Darka Krunića.

Nakon tjedan dana uvodnih priprema kompletirao se igrački kadar Dubrave s kojim trener Darko Krunić ulazi u novu sezonu. Na treningu u ponedjeljak bili su prisutni svi igrači koji su sudjelovali prošle sezone u osvajanju prvog mjesta u Drugoj ligi Centar i koji su kroz kvalifikacijski turnir izborili ulazak u Prvu ligu. Treninzima Dubravaša priključio se i Mihael Šafta iz Medveščaka, uz još neke igrače koji se nalaze na probi.  

Treninge su posljednjih dana pojačali Karlo Vragović koji se vraća u Bursaspor (Turska) i Matej Buovac koji će karijeru nastaviti na Islandu.

”Ono što je najvažnije da smo se sada konačno kompletirali jer su nam neki igrači propustili prvih nekoliko treninga. Odlična je stvar što je momčad ostala na okupu i što sada možemo proći uvodni dio priprema gdje mi je značajna pomoć kondicijskog trenera Krešimira Tomaška. Prvu utakmici igramo u četvrtak u Trnskom gdje nas očekuje Bosco, a 5.rujna smo domaćini Zrinjevcu. Prije turnira u Dubravi (15. – 16.rujna) na kojem će još nastupiti Cibona, Cedevita II i Šibenik u planu imamo odigravanje još jedne utakmice protiv Zapruđa. Liga koja nas očekuje biti će vrlo neizvjesna i svaki trening i dobra priprema će biti dragocjena za što bolji rezultat.” - trener Darko Krunić.