Hrvatska
Prve prijave za Zadar Masters 2019: MORH s Marcelićem dolazi obraniti naslov

Prve prijave za Zadar Masters 2019: MORH s Marcelićem dolazi obraniti naslov

Autor: Brano Tabak

Prvi dani 2019. godine donijeli su i prve prijave za V. turnir veteranki i veterana Zadar Master 2019. Led su probili dečki iz ekipe MORH-a i to dvostrukom prijavom.

- Kako sada stvari stoje dolazimo s ekipama M40 I M50. Ovi mlađi dečki iz kategorije M40 predvođeni najboljim strijelcem kapetanom Davorom Marcelićem su osvojili prvo mjesto na prošlom izdanju turnira prije dvije godine. Ove, dolazimo obraniti naslov i naravno podružiti se s kolegama iz ostalih klubova i gradova. Divni su to trenuci, kazuje nam alfa i omega MORH-a Davorin Gregurić.

Davor Marcelić i ove će godine predvodili MORH.

- Da, i kad god smo bili u Zadru s Davorom smo uzimali pehar za prvo mjesto. Sjećam se da smo 2014. na prvom turniru slavili u kategoriji M45. U finalu smo bili bolji od splitskog Vitalca za koji je igrao Dino Rađa. Vitalac je u polufinalu bio bolji od Maccabija. Do sada smo sudjelovali na svim zadarskim turnirima i prošli smo još brojna druga mjesta. Bez ikakve zadrške mogu reći da je organizacijska razina Zadar Mastersa daleko ispred ostalih. Uživamo doći, osjećamo se ugodno, dobrodošli smo na svakom koraku. Ukratko, sve je kako treba biti, rekao nam je Gregurić koji je dodao kako Zadar Masters MORH shvaća vrlo ozbiljno.

- Sljedeći vikend je turnir u Svetom Martinu koji će nam poslužiti kao priprema za Zadar. Idemo s ekipama M40 i M50. Nadam se da ćemo dobro izbrusiti formu do 22. ožujka.

Zadar Masters 2019. će se održati od 22. do 25. ožujka, a sve potrebne informacije možete pronaći na ovom linku.

Direktorica Sport Eventa Zdenka Zrilić i Davorin Gregurić