Hrvatska
Prvi seniorski trenerski angažman Sandra Nicevića

Prvi seniorski trenerski angažman Sandra Nicevića

Branimiru Paviću klub se zahvalio.

Košarkaški klub Pula 1981 službeno objavljuje da je Sandro Nicević, proslavljeni hrvatski reprezentativac i olimpijac, novi trener seniorske ekipe 'Bijeloplavih'.

Sandro je u klubu radio i tijekom prošle sezone, kao stručni suradnik i individualni trener te se daljnja suradnja prirodno nametnula, obostrana je želja nastaviti dizati nivo kvalitete u pulskoj košarci, a znanje i iskustvo Nicevića ozbiljan su iskorak ka zajedničkom cilju.

Nicević je igračku karijeru završio pretprošle godine, nakon četiri sezone u Orlandini iz Capo d'Orlanda, a uspjehe koje je ostvario teško je nabrojati, spomenimo samo 5 prvenstava i 3 Kupa Hrvatske s Cibonom, prvenstvo Španjolske s Malagom, francuski Kup s Le Mansom te srebrnu medalju i titulu MVP-a na europskom prvenstvu U-18 1994. godine. Osim navedenih klubova igrao je još i za Frank, Dubravu, Union Olimpiju, AEK, Bešiktaš, Benetton, Montegranaro, Treviso Basket te pulske Gradine.

- Klub se ovim putem želi još jednom zahvaliti treneru Branimiru Paviću na iznimno predanom i ozbiljnom radu odrađenom protekle dvije sezone te mu želi sreću u nastavku karijere, stoji u objavi na službenim stranicama kluba.