Hrvatska
Prvo veliko pojačanje stiglo u Zadar: Vratio se u prirodno okruženje

Prvo veliko pojačanje stiglo u Zadar: Vratio se u prirodno okruženje

Autor: Branko Tabak Photo: Andrej Jančijev/KK Zadar

Ugovor na tri godine

Rajko Vidaković je novi voditelj omladinskog pogona KK Zadar. Samo četiri mjesec nakon odlaska stručnjaka, koji je u klubu proveo 13 godina, dogodio se obrat.

Vidaković je završio svoju dubrovačku epizodu u ŽKK Ragusa  i vratio se u klub i grad koji su njegovo prirodno okruženje.

Obožavan od djece, cijenjen od roditelja te poštivan i priznat od struke Vidaković je u veljači teška srca napustio klub.

Novi vjetrovi koji su zapuhali u KK Zadar stvorili su uvjete koji su rezultirali ponudom da odgovornost za budućnost zadarske košarke preuzme u svoje ruke. Tako će Vidaković sljedeće tri godine obavljati dužnost voditelja omladinskog pogona kluba, a u budućnosti preuzeti važnu ulogu u organiziranju i vođenju klupske Akademije.

Rajko Vidaković će biti mentor naraštajima mladih i talentiranim stručnjaka s kojima će zajednički raditi, ne samo na stvaranju rezultata, već i igrača koji će u bliskoj budućnosti biti dodana vrijednost seniorskoj momčadi KK Zadar.

Službeno, Vidaković novu funkciju preuzima 1. srpnja, a prvi potezi bit će mu skeniranje stanja u omladinskom pogonu i podjela uloga stručnom kadru koje mu stoji na raspolaganju.