Hrvatska
Puno bolje nego protiv Alkara, nedovoljno za Crvenu zvezdu

Puno bolje nego protiv Alkara, nedovoljno za Crvenu zvezdu

Autor: KK Cibona KK CIbona Photo: ABA League/Dragana Stjepanović

A sada crna mačka - Split!

Košarkaši Cibone su u utakmici 10. kola AdmiralBet ABA lige poraženi u Beogradu od Crvene Zvezde rezultatom 86-72. Sasvim dobru utakmicu su odradile mlade Cibonine snage, ali u trenucima kada se trebalo doći u egal nedostajalo je koncentracije i spretnosti. Već u srijedu Cibosi igraju derbi HT Premijer lige protiv Splita u Draženovom domu.

Najbolji je bio kapetan Roko Prkačin (4sk, 1as) sa 16 poena, Amar Gegić (7sk, 5as) dodao je 13, dok su Lovro Gnjidić (1sk, 6as) i Nathan Reuvers (3sk) imali po 10 ubačaja.

     

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao slijedeće: “Čestitke Zvezdi na pobjedi, odigrali su kako inače igraju, muški i čvrsto. To je ta njihova euroligaška kvaliteta koja je na kraju i presudila. U nekim momentima smo igrali dobro pa čak i parirali protivniku. Mi iz ovoga možemo puno naučiti, čekaju nas još 3 utakmice do kraja tjedna te se nadam da ćemo sve to izdržati.”

Trener domaćina Dejan Radonjić: “Odradili smo utakmicu sa dobrom igrom u oba pravca. Radili smo neke greške koje nas na sreću nisu koštale napetije utakmice. Napravili smo razliku koja je na kraju dovela do pobjede.”

Standings provided by SofaScore LiveScore