Hrvatska
Puno je mladih igrača što mi je izuzetno drago, ušli smo u tu novu priču

Puno je mladih igrača što mi je izuzetno drago, ušli smo u tu novu priču

Nasmiješeni Cibosi.

Košarkaški Cibone odradili su prvi trening priprema za sezonu 2020./2021.

Po dolasku su ispoštovane već uhodane mjere za zaštitu od koronavirusa, pa je svima redom izmjerena temperatura, dezinficirale su se ruke…

Početak treninga je malo kasnio, bio je red ispoštovati predstavnike medija…

Ivan Velić, trener Cibone:

Svi smo sretni, nasmiješeni, zadovoljni smo što smo u dvorani. Duga je pauza bila, svi smo željni rada. Igrači su trenirali preko ljeta i nadam se da ćemo odraditi ovaj pripremni period kako smo i zamislili. Skoro smo kompletirali tim, zatvorili smo bekovske pozicije s Radovčićem i Mooreom i bitno je da što prije zatvorimo roster da možemo na miru raditi. Zadovoljan sam kako smo složili ekipu, puno je mladih igrača što mi je izuzetno drago, ušli smo u tu novu priču. Zahvalan sam i ljudima iz kluba što su omogućili da uzmemo takve igrače i dobili smo jedan spoj iskustva i mladosti.  Nadam se da ćemo svi skupa imati strpljenja za ponekad lošije rezultate i da ćemo uživati i u pobjedama kojih će biti nadam se što više. Imamo u planu da pripreme odradimo u Zagrebu zbog preporuka ljudi iz medicinske struke. Tu ćemo organizirati i pripremne utakmice jer će vjerojatno biti teško ići preko granice, no vjerujem da ćemo to uspjeti iskoordinirati. Bit ćemo spremni za početak sezone. 

Jurica Šango, kondicijski trener:

Igrači su u iznenađujuće dobrom stanju. Zadovoljan sam njihovim pristupom i angažmanom, a pogotovo motivacijom. Već sam našao i zajednički jezik s kolegom Antunovićem. On već ima svoje iskustvo i nadam se da ćemo skupa stvoriti jednu kvalitetnu sliku, da momci dobiju onoliko pažnje koliko im treba. Za ovakve ideje kakve imamo s ovom ekipom Cibone, dva kondicijska trenera će biti dovoljna.

Igrači: Krešimir Radovčić, Lovro Gnjidić, Mateo Drežnjak, Igor Marić, Sandro Rašić, Toni Nakić, Ivan Novačić, Roko Prkačin, Filip Bundović, Mate Vucić, Kristijan Krajina, Danko Branković, Lukša Buljević, Mihajlo Jerković (proba).