Hrvatska
Radi odluke policije dio građana ostao ispred dvorane

Radi odluke policije dio građana ostao ispred dvorane

Autor: Paulo Sarić

Cibona navijačima vraća novac

Za jučerašnji dvoboj dviju najjačih hrvatskih momčadi vladalo je ogromno zanimanje, neviđeno u posljednjih nekoliko godina u Zagrebu. Peta utakmica finala pokazala je da ima vatre u zagrebačkoj publici koja tijekom sezone u osjetno manjem broju posjećuje košarkaške utakmice.

Nažalost, određeni broj građana sa kupljenom ulaznicom nije mogao prisustvovati utakmici pošto je policija iz sigurnosnih razloga odlučila zatvoriti dvoranu. Cibona je brzo reagirala i ispričala se svim ljubiteljima košarke pozivajući ih da vrate neiskorištene karte za koje će im klub refundirati novac.


Kako prenosi službena stranica poraženog finalista, povrat novca će se vršiti na mjestima kupnje ulaznice.

Građani koji su kupili ulaznice putem interneta mogu kontaktirati ulaznice.hr radi povrata novca putem adrese elektronske pošte: podrska@ulaznice.hr.

Građani koji su ulaznice kupili putem agencijske prodaje mogu zatražiti povrat novca na mjestu kupnje, dok oni koji su svoj komadić papira nabavili na blagajni Košarkaškog centra Dražen Petrović mogu. zatražiti povrat novca na blagajnu u utorak, 6. lipnja između 12 i 18 sati.