Hrvatska
Rađa i Vidović produžili suradnju s Dubravašima

Rađa i Vidović produžili suradnju s Dubravašima

Furnir ne odmara...

Nakon Kenana Karahodžića nove ugovore s Furnirom potpisali su Mateo Vidović (23) i Duje Rađa

Organizator igre Vidović je produžio ugovor na još dvije sezone:

 ”Jako mi je drago da ostajem u Dubravi. Cilj mi je bio korak više i nema ništa bolje kada klub za koji igraš odluči napraviti taj iskorak. Vidio sam da se dobre stvari događaju u klubu i posebno mi je drago da će većina momčadi ostati na okupu uz trenera Šarina s kojim smo napravili odličan rezultat prošle sezone, a vjerujem da će iduće biti još i bolji. Nadam se da je pred nama još jedna sezona ispunjenih tribina u Dubravi”, kazao je Vidović.

Zadovoljan je i Rađa.

'Sretan sam jer nastavljam surađivati s istim stručnim stožerom, ali i suigračima kako na terenu tako i izvan njega. Prošle sezone smo svi zajedno kao igrači, stručni stožer, uprava i navijači stvorili jednu jako dobru kemiju koja nam je donijela nastup u doigravanju. Kao i ostali igrači i ja se želim dignuti na jednu veću razinu u novoj sezoni i svi zajedno želimo pokazati da prošla sezona nije slučajna. Nakon individualnog rada tijekom ljeta jedva čekam sredinu kolovoza kada se okupljamo s motivom da napravimo novi igrački i rezultatski iskorak.

Podsjetimo, prvi profesionalni ugovor s Dubravašima potpisao je i 18-godišnji Mihael Kos kojem je trener Jeronimo Šarin već tijekom prošle sezone ukazivao povjerenje, a uoči priprema za novu sezonu Kosa očekuje nastup u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske.