Hrvatska
Radovčić poziva navijače, u Draženov dom dolazi Zadar!

Radovčić poziva navijače, u Draženov dom dolazi Zadar!

Derbi kola

Košarkaši Cibone u petak će u Draženovom domu odigrati utakmicu 9. kola HT Premijer lige protiv KK Zadar s početkom u 18 sati. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu dok će za sve navijače koji istu nemaju biti organizirano testiranje ispred dvorane.

Kako utakmicu vidi s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “Očekuje nas jedna jako zahtjevna utakmica i dobar protivnik. To je pravi derbi domaćeg prvenstva, sigurno takva utakmica iziskuje maksimalnu koncentraciju i napor. Nadam se da će naša ekipa odigrati baš tako i pokazati sav svoj talent i mogućnosti. Ako tako sve odigramo možemo se nadati da ćemo sami odlučivati o svojoj sudbini kako utakmica bude odmicala kraju.”

Od igrača svoju najavu dao je Krešimir Radovčić: “Utakmica sa Zadrom je uvijek pravi derbi. Biti će to dobra utakmica. mi smo dobro trenirali zadnjih dana. Nadamo se našem najboljem izdanju i da ćemo pred svojom publikom pobijediti. S obzirom da Zadar ima novog trenera biti će to svakako drugačija utakmica u odnosu na onu ranije u sezoni i to svakako moramo uzeti u obzir. Nadam se da će publika doći u što većem broju i pogurati nas.”

Standings provided by SofaScore LiveScore