Hrvatska
Radulović nakon 3. mjesta: Igračima govorim neka se ostave košarke ako ne žive za svaku utakmicu

Radulović nakon 3. mjesta: Igračima govorim neka se ostave košarke ako ne žive za svaku utakmicu

Autor: Krešimir Galić Photo: Krešimir Galić

Dubrava kup 2021.

KK Zabok je pobjedom protiv KK Zapruđe 88:55 (24:16, 18:11, 22:8, 24:20) osvojio treće mjesto na Dubrava Kupu. 

Sastava Zdravka Radulovića predvodili su Antonio Črnjević (20), Lukša Buljević (17) i Josip Popić (11). Debitirao je Veljko Budimir koji je ubacio 8 poena uz 7 skokova. 

Kod Zapruđa Dorian Jelenek je ubacio 20 poena uz 10 skokova, Tomislav Garvanović 15, a Marko Bakula 10. 

Trener Zaboka Zdravko Radulović: 

''Baš sam govorio protekli tjedan da bi mi ovaj vikend više odgovarala jedna nego dvije utakmice jer imamo dosta novih i ozlijeđenih igrača. Prvi organizator igre nam nije igrao cijelo vrijeme, Budimir nam je tek sada došao, kao i Popić i sigurno da jučerašnja utakmica nije bila naša prava slika. Puno bolje smo izgledali u prethodnom vremenu nego jučer. Ali i takve utakmice znaju poslužiti da vidimo neke stvari. Imamo talentiranu ekipu i da će biti teško u sezoni to je sigurno, ali ja vjerujem u njih da će iz dana u dan biti bolji i da će netko od mlađih igrača eksplodirati. Nadam se da ćemo ispuniti ciljeve koje smo zacrtali. Zadar imamo na startu i ja ću napraviti pritisak na svoje igrače da odigramo pravu utakmicu jer igramo protiv prvaka Hrvatske. Igračima govorim da moraju imati voljni moment kao što sam i ja imao u njihovim godinama jer ako ne žive za svaku utakmicu onda bolje da se ostave košarke. To je razlika između ovih generacija i nekih prije. Ja se trudim da svoju energiju, način življenja i ljubav prema košarci prenesem i na njih''. 

Trener Zapruđa Živko Ljubojević: 

''Nama je ovo bila treća utakmica u tri dana jer smo u petak imali i Kup utakmicu. Momci su se malo izmorili. Pokušavam složiti jednu momčad koja će zadovoljiti potrebe Prve lige i na dobrom smo putu. Ukoliko uspijemo dovesti još jednog ili dva igrača onda smo ispunili plan pred početak sezone''. Tekst i foto: Krešimir Galić/KK Furnir