Hrvatska
VIDEO: Rahimić nakon poraza od Osijeka: Ne znam bojkotiraju li me igrači

VIDEO: Rahimić nakon poraza od Osijeka: Ne znam bojkotiraju li me igrači

Četvrta pobjeda Šarlijinih Brokera u nizu.

Šibenka si je domaćim porazom od Osijeka (81:93) prilično zakomplicirala, kako se do nedavno činilo, prilično siguran plasman u play off. Momčad iz Slavonije primakla se na samo pobjedu zaostatka.  Gosti su bili ti koji su u subotu na Baldekinu vodili glavnu riječ od početka utakmice i, kako je nakon dvoboja kazao utučeni Rahimić, dobro su narančasti i prošli, piše Šibenski portal

– Bili su bolji od prve do zadnje minute, da je kontra nas bila iole jača ekipa, završilo bi 30 razlike. Bez energije, bez volje, bez želje. Ne znam jesu li igrači ljuti, bojkotiraju li mene. Ne znam, ne razumijem. U trenutku i kada smo imali šanse zakazao je šut, ali ne postoji toliko loš šut, koliko se sve može izvući obranom, koje večeras nije bilo. Zadnjih četiri, pet utakmica primamo stotinjak poena, tako se ne može igrati ozbiljna košarka – kazao je trener Šibenke.


Malo statistike za kraj; Miković je za Šibenku zabio 23, Širko 17, Freeman 10, kod Osijeka prednjačili su Kujundžić sa 29, Pajić sa 23 te Lisica sa 14 postignutih koševa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore