Hrvatska
Ramljak: I bez Luke imamo kvalitetu/Sesar: Nadam se novim susretima sa Zadrom

Ramljak: I bez Luke imamo kvalitetu/Sesar: Nadam se novim susretima sa Zadrom

Autor: BB.hr Photo: Luka Batelić/KK Dinamo

Izjave nakon pobjede Zadra u Zagrebu protiv Dinama

Danijel Jusup, trener Zadra: Znali smo da neće biti lagano bez Božića, međutim ovi drugi dečki su malo povukli tako da smo utakmicu priveli kraju, iako bilo je malo ispada na kraju utakmice. Mogli smo to i mirnije malo, dali smo im da se vrate ali svi smo ostali zdravi i guramo dalje.

Danijel Jusup/Foto: Basketball.hr 


Marko Ramljak: Mislim da imamo i bez Luke kvalitetu da odradimo dobru utakmicu. Obrambeno to nije bilo savršeno, imali smo seriju u trećoj četvrtinu i došli do zraka. Ritam je težak, neki se vraćaju iz ozljede, nije lako ovako igrati. Dinamo je dobra momčad, ima tu vrlo dobrih igrača i čestitam momcima na pobjedi.

Josip Sesar, trener Dinama-Zagreb: Čestitke Zadru na pobjedi. Nakon loše igre u Splitu danas smo pokazali malo krvi, mislim da je momčad Zadra favorit prvenstva. Dobro smo se držali, malo je preizražena razlika. Mi se okrećemo završnici prvenstva i pripremi za četvrtfinale. Zadru želim dalje sreću u ABA ligi, s obzirom da bi nas ždrijeb opet mogao spojiti nadam se novim susretima protiv Zadra.

Josip Sesar/Foto: Luka Batelić/KK Dinamo


Ivan Novačić: Vidi se na Zadru da imaju puno ovakvih utakmica u nogama, svaki put kada bi mi stizali primili bi neki lagan poen. Tu se vidi njihovo iskustvo, neki fokus a mi nemamo snage za to. Treba imati više raspoloženih igrača da bismo igrali u egalu ovakvu utakmicu.

Ivan Novačić i Luka Božić/Foto: Luka Batelić/KK Dinamo