Hrvatska
Rašetina produžio suradnju s Ribolom i najavio borbu za vrh

Rašetina produžio suradnju s Ribolom i najavio borbu za vrh

Četvrta uzastopna sezona u istom dresu.

Najmanje još jednu, a to će mu biti već četvrta uzastopna sezona u istom klubu, 29-godišnji Kaštelanin Ivan Rašetina odigrati će u dresu Ribole Kaštela.

Evo što Ivan kaže nakon dogovorenog nastavka suradnje s našim klubom:

- Ulazimo u novu sezonu sa osnovnim ciljem da budemo među četiri prvoplasirane ekipe te produžimo igranje službenih utakmica i u mjesecu travnju kada nam je želja definitivno pokazati koliko vrijedimo. Nadam se da, za razliku od prošle, u novoj sezoni neće biti prekida zbog pandemije koronavirusa. Drago mi je što sam već dugogodišnji član Ribole, prošao sam sa ovim klubom puno utakmica i u Premijer i u Prvoj ligi i tu se stvarno super osjećam. Imamo mladu, domaću momčad punu potencijala, a uz poneko pojačanje mislim da možemo biti u samom vrhu. U klubu su manje-više momci s kojima igram već godinama i imamo super kemiju pa ne vidim razloga da nam iduća sezona ne bude uspješna. 

Lanjsku sezonu Ivan je odigrao na visokoj razini o čemu svjedoče i brojke. Bio je naš prvi strijelac sa 216 postignutih poena, a najčešće od svih igrača Ribole pogađao je i izvan linije za tri poena, ukupno 34 puta. Bio je i drugi asistent svoje momčadi, treći 'kradljivac' lopti, drugi po vremenu provedenom na terenu te drugi po ukupnom učinku na prvenstvenim utakmicama, odmah iza Ivana Svaline.