Hrvatska
Regija
Ratkovica: "Jaka obrana i pametan napad može dovesti do pobjede"

Ratkovica: "Jaka obrana i pametan napad može dovesti do pobjede"

Autor: KK Cibona

Košarkaši Cibone u 17. kolu ABA lige gostuju u Beogradu. Košarkaški klasik protiv Partizana na rasporedu je u subotu, 20.siječnja u 19 sati.

Momčad trenera Ante Nazora očekuje jedna zahtjevna i teška utakmica.

“Očekuje nas jedno izuzetno teško i zahtjevno gostovanje. Težak teren i protivnik koji je ušao u reselekciju momčadi. Promjenom trenera unaprijedili su igru te igraju sve bolje. Sigurno će nam biti teško, ali mi moramo biti fokusirani na svoju igru i odgovoriti intenzitetom i dobrom obranom”, kazao je Ante Nazor uoči utakmice s Partizanom.

“Moramo se vratiti na onu energiju kakvu smo imali prije 20-tak dana kad smo obilježili značajne pobjede na gostujućim terenima. Na tragu toga pripremamo ovu utkamicu i ići ćemo samouvjereno te nastojati odgovoriti svim zahtjevima koje će utakmica staviti pred nas” istaknuo je Cibonin trener.

Bivši igrač Partizana u redovima Cibone Branislav Ratkovica uoči utakmice izjavio je:

“Čeka nas kvalitetan protivnik koji se pojačao ovaj tjedan s dva nova igrača. Ne znamo da li će igrati protiv nas, ali i bez njih su jako kvalitetni. Dosta igraju u tranziciji, postižu puno poena i trebat će nam dobra obrana da bismo im mogli parirati i pobijediti utakmicu. Bit će teško, očekujem i dosta publike s obzirom da je ulaz besplatan. Jaka obrana i pametan napad doveo bi nas do pobjede u ovoj utakmici.”

Utakmicu protiv Partizana možete pratiti u izravnom prijenosu na Arena sportu.