Hrvatska
Razišli se DepoLink Škrljevo i Edi Dželalija: Idem svojim putem

Razišli se DepoLink Škrljevo i Edi Dželalija: Idem svojim putem

Autor: SportCom.hr Photo: KK Depolink Škljevo

'Imali smo pošten odnos'

Edi Dželalija više nije trener košarkaša DepoLink Škrljeva, uzvratni susret protiv Vrijednosnica Osijek u kvalifikacijama za ostanak u Premijer ligi bila je posljednja utakmica na klupi „zelenih“, javlja portal SportCom.hr.

'Odlazim. Ugovor je istekao sa završetkom sezone. Idemo dalje i klub i ja, ali svatko na svoju stranu. Razgovarali jesmo, ali evidentno je da svako od nas ide svojim putem. Imali smo pošten odnos, ne zamjeram nikome, niti ću upirati prstom u ikoga, a naročito neću kriviti niti jednog igrača. Igrači to ne zaslužuju. Mislim da su igrači dali maksimum, a taj maksimum je ispadanje iz lige. To što netko drugi misli da nisu dali maksimum, to je drugih par rukava', rekao je Edi Dželalija.

Naravno da ispadanje iz lige nije bio očekivani rezultat.

'Ne mogu reći da je ovo moj neuspjeh. Pokušao sam u pet mjeseci nešto napraviti, ali vrlo je teško ispravljati ono što je u startu bilo krivo postavljeno. Igrali smo sa slabijim kadrom, protiv boljih momčadi. To se treba sportski priznati. Mnogo iskusnijih poznatih riječkih trenera mi je reklo da ne ulazim u ovo, a ipak sam se odlučio prihvatiti taj poziv i pokušati nešto napraviti. Ponavljam, ne zamjeram nikome ništa, bolji klubovi od nas su igrali Prvu ligu prošle sezone, mislim na Kvarner 2010 i Vrijednosnice Osijek, igrali su Prvu ligu dosta vremena i opet su se vratili. Ako se DepoLink Škrljevo stabilizira, ako pogodi dobre igrače i dobrog trenera, to isto mogu napraviti. Idem svojim putem, žao mi je što sam tada odbio financijski izdašniju ponudu, ali DepoLink Škrljevo sam smatrao svojim klubom. I zato sam ponudu prihvatio. No, za prolivenim mlijekom ne treba žaliti', zaključit će Edi Dželalija.