Hrvatska
Nezadovoljni Naglić najavio dolazak novih igrača

Nezadovoljni Naglić najavio dolazak novih igrača

Autor: Basketball.hr

KK Zadar poražen od ruskog euroligaša Himkija rezultatom 58-72.

KK Zadar je u svom posljednjem susretu na četvrtom izdanju Zadar Basketball Tournamenta poražen od ruskog euroligaša Himkija rezultatom 58-72. 

- Mogu biti zadovoljan određenim segmentima igre u ove tri utakmice, ali pristupom današnjoj utakmici ne mogu nikako biti zadovoljan. Bez obzira na snagu protivnika, nedostajalo nam je energije i čvrstine u obrani pa sam dosta rano dao priliku mlađim igračima da vidim što možemo dobiti od njih. Respektiram ovakve protivnike, ali od svojih igrača očekujem više i nema alibija za ovakvu obranu i nedostatak energije. Drugo poluvrijeme današnje utakmice me je strašno razočaralo i ovaj tjedan ćemo sigurno imati puno posla. S Vladovićem i Knowlesom bi zasigurno bolje izgledali na terenu, jer su to igrači visoke klase. Svakodnevno radimo na dovođenju novih igrača na pozicijama 1 i/li 3 i nadam se da će se to realizirati tijekom ovog tjedna, poručio je trener zadarske momčadi Aramis Naglić nakon trećeg poraza na turniru.

Peto mjesto ZDBT-a zauzeo je Himki. Trener ruske ekipe Georgios Bartzokas ponovno se zahvalio organizatorima turnira na pozivu.

- Odigrali smo tri jako dobre utakmice, i pokazao se određeni napredak u igri. Imali smo bolje i slabije dijelove igre, ali to je očekivano jer puno novih imena i trebamo raditi na kemiji u igri. Želim sreću Zadru u natjecanju ABA lige. Zadranin Pino Grdović je radio sa mnom prošle sezone u Barceloni, njega doživljavam kao prijatelja i kao osobu koja puno zna o košarci.