Europa i Svijet
Hrvatska
VIDEO: Real se provukao u grotlu Štark Arene, a Hezonja poručio: Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida

VIDEO: Real se provukao u grotlu Štark Arene, a Hezonja poručio: Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida

Autor: Sportklub Photo: Marin Sušić/HKS

Zabio je ključna bacanja

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja za Sport Klub otkrio je razmišljanja nakon pobjede njegovog Reala nad Partizanom 82:80 u trećoj seriji četvrtfinala Eurolige u beogradskoj Štark areni.

“Cijeli svijet zna kakva će biti atmosfera ovdje. Jedni od najboljih navijača na svijetu, klub također. U situaciji smo kakvoj jesmo. Znali smo svi da ćemo biti dočekani kako smo dočekani. Kapa dolje svima, navijaju svi za svoju ekipu. Ja da sam ovdje isto bih se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu isto, odigrali su odlično. Imali smo previše grešaka na početku, morat ćemo na treningu kako ćemo se pripremiti za utakmicu u četvrtak, izaći i pokušati opet pobijediti”, rekao je Hezonja za Sport Klub.


Partizan je bio na +15. Kako se Real vratio?

“Izmjene. Ušli su momci s klupe, podigli su razinu u obrani. Malo pomalo smo podizali razinu, oni su promašili dosta šuteva i na kraju ih uspjeli pobijediti.”

U četvrtak je novi susret i to ponovno u beogradskoj Štark areni.

“Ako o ovoj utakmici pričamo u superlativima, zamislite kako će biti u četvrtak. Njima igrač više, nama Deck, odmah razina više. Bit će još bolja utakmica.”

Hoće li se nakon ovog lakše spavati?

“Spavamo mi lagano, možda nam je to i problem nekad. Nikakvih problema nismo imali, svaka čast treneru Obradoviću i igračima. Znao sam da neće biti problema.”

Hezonja za 37 minuta na parketu postigao 12 poena, s tim da je tome dodao čak 14 skokova i tri asistencije. Za tri poena je gađao 1-6, za dva poena 3-4 i s linije slobodnih bacanja 3-4.

Kako je odigrao pogledajte OVDJE

Četvrtu utakmicu serije u četvrtak pratite na Sport Klubu 1.