Hrvatska
Regija
Realni Turić: Superligu gledam kroz prizmu što bolje pripreme za PH i Kup

Realni Turić: Superligu gledam kroz prizmu što bolje pripreme za PH i Kup

Košarkašice Medveščaka prvi nastup u novoj godini imaju u Btravel Superligi gdje ih u četvrtak očekuje gostovanje u Podgorici kod Budućnosti.

Uoči polaska u Crnu Goru razgovarali smo s trenerom Braslavom Turićem koji je svjestan da Medveščak teško s trenutnog posljednjeg mjesta može izboriti završni turnir:

”Nažalost prenijeli smo samo jednu pobjedu i realno teško će biti dohvatiti četvrto mjesto. Mi se u svakom slučaju nećemo predati već ovih novih osam utakmica gledati kroz prizmu što bolje pripreme za PH i Kup Ružice Meglaj Rimac. Naravno da u svakoj utakmici želimo pobjediti, ali je isto tako činjenica da se samo Trešnjevka 2009 i mi nismo pojačali u ovoj Superligi”, kaže Turić koji se osvrnuo na prvo gostovanje.

 ” Budućnost je jedan od favorita lige i sigurno s tom činjenicom ulaze i u ovaj susret. Mi smo do kraja sezone zbog ozljede ostali bez Petrak i nismo dovodili zamjenu za njenu poziciju već će prigodu dobiti naše mlađe igračice. Cilj nam je naravno da što duže budemo u egalu i smanjimo izgubljene lopte što bi nam omogućilo šansu da dođemo do pozitivnog rezultata. One su promjenile Amerikanku, došla im je Nikolina Džebo iz Play offa, a nakon ozljede vratila se i Topuzović tako da nas čeka teška utakmica. Mi smo svoj željeni cilj u ovoj ligi napravili plasmanom u Superligu, a sada kroz ove utakmice želimo pokazati što bolju košarku i kao što sam rekao dati priliku mlađim igračicama”.

SUPERLIGA WABA BTRAVEL:

1. Cinkarna Celje  5/1
2. Budućnost    4/2
3. C.Zvezda       4/2
4. Montana     3/3
5. Partizan       3/3
6. Trešnjevka 2009   2/4
7. Beroe                      2/4
8. Medveščak            1/5