Regija
Repeša čestitao Zvezdi pa 'pukao' na ambijent: 'Ovo je linč, psihijatrija višeg reda'

Repeša čestitao Zvezdi pa 'pukao' na ambijent: 'Ovo je linč, psihijatrija višeg reda'

Ovo nema veze sa sportom.

Crvena zvezda je deklasirala, ponizila, uništila Repešinu Budućnost u drugoj utakmici finalne serije doigravanja ABA lige (107-69) čiji će pobjednik ostvariti plasman u Euroligu. Prikazanim kroz cijelu sezonu i doigravanje Beograđani to apsolutno zaslužuju.

Ono što nije na europskoj razini na konferenciji za novinare apostrofirao je Jasmin Repeša. 

- Čestitao bih Zvezdi na dobroj utakmici i više nego zasluženoj pobjedi. Ipak, moji dojmovi su nekošarkaški.  Žao mi je zbog svih događanja. Ovakav linč nisam nigdje doživio. Zbog košarke, svih nas, ovo nema veze sa sportom", rekao je Repeša i nastavio

- Ne mogu razumjeti da moram skinuti odijelo jer je ispljuvano. Igrao sam derbi u Bolonji u nenormalnoj tenziji, ali sve to ima granicu. Strašno mi je krivo, imam veliki broj prijatelja iz Srbije... Najblaže što se može reći je psihijatrija višeg reda. Tko je kriv? Ustaše, pravoslavci, Slovenci... Ovo je histerija, prenosi riječi hrvatskog trenera B92. 

  - Ovo se ne može nazvati atmosferom. Bilo je svega i svačega, bombariranja, prošla su desetljeća... Ali sada je 2019. i ovakav odnos ne prihvaćam, bez obzira o komu se radi. Kako sad dočekati Zvezdu u Podgorici? Što da kažem, osim da ću zaštititi svakoga", naglasio je Repeša.