Hrvatska
Repeša: Split trenutno igra najbolje, pokušat ćemo ih izvesti iz komfor zone

Repeša: Split trenutno igra najbolje, pokušat ćemo ih izvesti iz komfor zone

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: Marin Sušić/Cedevita Junior

Ponedjeljak je dan za derbi

U ponedjeljak u 19 sati u dvorani Boško Božić Pepsi s početkom u 19 sati igra se derbi 3. kola FAVBET Premijer lige između Cedevite Junior i Splita, dviju neporaženih momčadi nakon dva odigrana kola.

Dino Repeša, trener Cedevite Junio pun je riječi hvale za protivnika:

"Ono što sam vidio je da Split trenutno igra najbolje među ekipama u našem prvenstvu, što je vidljivo na njihovim rezultatima kako u domaćem prvenstvu, tako i u regionalnoj ligi. Međutim, mi smo također pokazali dobre partije u prethodnim utakmicama. Moramo ih pokušati izvesti iz njihove komfor zone na način da spriječimo njihove napadačke ideje i pokušamo biti što efikasniji u napadu protiv njihove obrane, koja je bila jako dobra protiv Zvezde, ali i protiv Cedevite Olimpije kada su bili na jedan posjed do pobjede. Ključno je da se oporavimo, vratimo ozlijeđene igrače i pokušamo nastupiti u punom sastavu. Odluku ćemo vjerojatno donijeti tek na dan utakmice."


O Splićanima sve najbolje govori i Martin Jelić, ali...

"Nakon teške zadnje utakmice, pripremamo se i prvenstveno oporavljamo za Split. Znamo koje su njihove najvažnije karike. Dobro ćemo se pripremiti na njih, dati sve od sebe i pokušati doći do pobjede. Imaju Shortera, koji je jako dobar i svestran igrač, praktički može sve. Imaju i Jordana, koji je najbolji šuter lige. Tu je i Škara, koji se pokazao kao jako dobar i koristan igrač. Najbitnije je da igramo timski i da ih pokušamo iznenaditi."

Standings provided by Sofascore