Europa i Svijet
Hrvatska
REPREZENTACIJE: Ždrijeb skupina za Europska prvenstva svih mlađih kategorija

REPREZENTACIJE: Ždrijeb skupina za Europska prvenstva svih mlađih kategorija

U Munchenu je održan ždrijeb za mlađe reprezentativne kategorije.

Saznali smo protivnike po skupinama za U20, U18 i U16 europska prvenstva u muškoj i ženskoj kategoriji.

Muška mlada (U20) reprezentacija će se za svoje mjesto pod europskim suncem boriti u Litvi (Klaipeda) od 11. do 19. srpnja 2020., a izvlačenje nam je u skupini donijelo Ukrajinu, Izrael i Njemačku.


Muška juniorska (U18) reprezentacija će na Europsko prvenstvo koje se održava od 25. srpnja do 2. kolovoza 2020. otputovati u Bursu u Turskoj, a u skupini su s Italijom, Srbijom i Češkom.


Sjeverna Makedonija će od 14. do 22. kolovoza 2020. kao posljednje u ljetnom rasporedu EP-a mlađih kategorija u Skoplju ugostiti Mušku kadetsku (U16) reprezentaciju, a u skupini nas očekuju Slovenija, Danska i Litva.


Ženska U20 reprezentacija će od 8. do 16. kolovoza 2020. boraviti u Ramat-Ganu u Izraelu na Europskom prvenstvu divizije B, a povratak u A diviziju će za početak pokušati izboriti u skupini sa Slovačkom i Turskom.


Od. 3. do 12. srpnja pratit ćemo Europsko prvenstvo B divizije za juniorke (U18) u Austriji (Oberwart, Güssing i Fürstenfeld), a ždrijeb nas je svrstao u skupinu s Estonijom, Švedskom, Bugarskom i Sjevernom Makedonijom.


Ženske kadetska (U16) reprezentacija se prošle sezone izborila za povratak u A diviziju  te će od 18. do 26. srpnja 2020. u Matosinhosu u Portugalu pokušati zadržati elitni status i to u skupini sa Slovenijom, Njemačkom i Italijom.