Hrvatska
"Restart" priprema: Igrači Zadra su se vratili treninzima

"Restart" priprema: Igrači Zadra su se vratili treninzima

Trenažni proces se može nastaviti.

Momčad se vratila u dvoranu. Nakon što smo imali poteškoća po pitanju smještaja, u što kraćem roku smo pronašli rješenje za naše igrače kako bi mogli što prije nastaviti s treningom, doznajemo sa službene stranice KK Zadar. Situacija je bila daleko od dobre, ali uz pomoć dobrih ljudi koji su nam izašli u susret i pomogli, uspjeli smo riješiti problem koji je nastao. Želimo se zahvaliti svima koji su nam pomogli i koji su ponudili svoj smještaj ovih dana. Pronašli smo dobra rješenja da odgovorno trošimo sredstva i da ne pristajemo na previsoke cijene koje su nam bile ponuđene. Klub je u ovoj situaciji gledao kako omogućiti igračima sve što treba, kako bi što prije mogli nastaviti s treninzima, ali i da to bude u našim financijskim mogućnostima.

Također se želimo ispričati javnosti što smo doveli voljeni klub u neugodnu situaciju koja sigurno nikome nije bila u interesu. Idemo dalje, nastavljamo raditi i pripremati se za novu sezonu koja nam je pred vratima, jedva čekamo početak i idemo svi zajedno do naših ciljeva, završne su riječi objave sa službene klupske stranice.

Igrači hrvatskog prvaka, zanimljivo, neće osjetiti parket velike dvorane na Višnjiku praktički do samog početka HT Premijer lige. Razloga je nekoliko. U ovoj fazi priprema dvorana Krešimira Ćosića bit će domaćin skupini C kontinentalne smotre za odbojkašice. Sama natjecanja počinju 19. kolovoza i traju do 26. kolovoza, ali jasno je da će po završetku odbojkaških uzbuđenja biti potrebno još nekoliko dana da se dvorana vrati u prvotno stanje. Zadrani najvjerojatnije neće uspjeti dočekati kraj tih radova, naime, početkom rujna odlaze na drugu fazu priprema u Poreč, nakon čega odlaze na treći dio priprema u Mađarsku. Povratak u Zadar je planiran za sredinu rujna, nekoliko dana uoči početka domaćeg prvenstva. 

Tagovi kk zadar