Hrvatska
Rimac: Sve ti ekipe, ako ih ne shvatiš ozbiljno, mogu zadati probleme

Rimac: Sve ti ekipe, ako ih ne shvatiš ozbiljno, mogu zadati probleme

Autor: KK Cedevita

Cedevita gostuje u Osijeku.

Nakon što je u srijedu u Domu sportova u prvoj utakmici prvog kruga doigravanja HT Premijer lige svladala Vrijednosnice Osijek 104:86, Cedevita će u nastavku serije u subotu u 19 sati gostovati u Osijeku. U slučaju da i u tom susretu momčad Slavena Rimca dođe do pobjede, izborit će polufinale, a u suprotnom će se igrati majstorica u Zagrebu.

"Po meni ti sve ekipe u hrvatskom prvenstvu, ako se ne shvate ozbiljno, mogu zadati probleme. Prije svega Osijek je prijetio preko Ihringa. Prema tome, tu moramo odigrati puno bolju obranu. Igrači su toga svjesni i mislim da ćemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. U prvoj je bilo dvadesetak minuta dobro, a za drugih dvadesetak minuta ne bih rekao loše, nego s manje koncentracije i energije nego što bi trebalo biti. Na gostujućem terenu očekujem više energije i bolju koncentraciju", izjavio je trener Cedevite Slaven Rimac.

Zagrepčani će u Osijeku igrati bez Tonija Katića, a vraća se centar Andrija Stipanović. Na put će momčad krenuti autobusom na dan utakmice.

Bek Domagoj Bošnjak cijeni Cedevitinog protivnika: "Sigurno Vrijednosnice Osijek nisu neka ekipa za odbaciti. Uz sve probleme u prvoj utakmici, došli su u jednom trenutku na pet razlike. Imaju stvarno par odličnih individualaca i predvođeni su s odličnim playmakerom. No, sve je do našeg pristupa. Ako uđemo na pragu toga kako smo u nekim dijelovima odigrali u prošloj utakmici, mislim da neće biti nikakvih problema."