Regija
Rochestie doputovao u Beograd

Rochestie doputovao u Beograd

Hoće li se poklopiti igračeva želja i navijačka očekivanja?

Iskusni razigravač i jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde mts Taylor Rochestie stigao je juče u Beograd na liječničke preglede nakon čega će se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

„Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, nova obitelj čiji ću biti član. Crvena zvezda ima najbolje navijače na svijetu i jako sam uzbuđen što ću biti dio svega toga. Jedva čekam da krenemo, da upoznam trenera, igrače, menadžment... Nekoliko tjedana sam u zaostatku i sada želim što prije započeti trenirati s ekipom" - rekao je za klupske sranice bivši igrač Maccabija i nastavio:

 Sve se dogodilo jako brzo. Prije nekoliko  dana čuo sam za mogućnost da mogu zaigrati za Crvenu zvezdu i sada sam tu. Sada mi je najvažnije da se što prije upoznam sa svima i da počnem raditi. Moj cilj je da svakog dana budem sve bolji. Sve što imam dat ću navijačima. Ostavit ću srce na terenu".

Zadnja njegova izjava poklapa se s motom navijača Crvene zvezde, a ako se i njegove igre poklope s očekivanjima navijača i struke bit će ovo još jedna uzbudljiva sezona na Malom Kalemegdanu.

Tagovi