Hrvatska
Roko Galić napustio Kaštelane, vratio se Ivan Rašetina

Roko Galić napustio Kaštelane, vratio se Ivan Rašetina

Novosti iz KK Ribola Kaštela.

Jučer je raskinuta suradnja između KK Ribola Kaštela i Roka Galića, nakon čega je i službeno ovjeren ugovor o igranju sa Ivanom Rašetinom.

Roko odlazi natrag u KK Split odakle je stigao na posudbu u Kaštela, dok se Ivan vraća iz prvoligaša Universitasa iz Splita za koji je nastupao u proteklih sezonu i pol. Ugovor sa Rašetinom je potpisan do kraja iduće natjecateljske sezone 2018/2019.

-  Iako je bila obostrana želja da ovu sezonu započnem u Kaštelima, to se nije moglo ranije ostvariti zbog posla koji sam dobio u Splitu, a jedan od uvjeta za posao je bio i da igram za splitski klub. Nakon završetka stažiranja želja mi je bila povratak u klub kako bi pomogao da se ostvari i poneka pobjeda. Suradnja će nam trajati i u slijedećoj sezoni, bez obzira u kojem se rangu natjecali, a nadam se i duže. Ako i ispadnemo iz Premijer lige, želim pomoći u povratku kluba u najviši rang jer mu je tamo po svemu mjesto, bez obzira na skromniji budžet. Sve u svemu, vraćam se u svoj klub, tu sam kući i tu se osjećam najbolje. Ujedno, ovo mi je i novi veliki sportski izazov, rekao je Rašetina za Facebook stranicu KK Ribola Kaštela.