Time-out
S Baldekina se vratio u rodni grad: Zadar je sablasno prazan

S Baldekina se vratio u rodni grad: Zadar je sablasno prazan

Na teren ćemo se vratiti i ne baš tako brzo.

Svima pa tako i košarkašima Šibenke teško pada ova iznenadna pauza i udaljenost od svakodnevnih treninga i utakmica. Na klupskom Facebooku započeli su s objavama razgovora s igračima. Gdje su, što rade? 

Ivan Vraneš vrijeme provodi u svom Zadru, a krati ga uglavnom gledajući filmove i serije.

"Odradim neke stvari koje nam je naš kondicijski trener Baljkas dao za kući, pa se većinom u tome snalazim. Nadam se kao i svi da će ovo stanje što brze proći i da se svi vratimo na svoje i u normalu.

Pauza mi teško pada jer mi ne odgovara ova izolacija, na teren ćemo se vratiti i ne baš tako brzo, tako da sve skupa i nije lagano za podnijeti, ali treba u svemu tome skupa ostati pozitivan do kraja.

Zadar je sablasno prazan. Pokušavam se držati ovih uputa koje nam je država dala i biti u potpunosti odgovoran prema tome.

Još od odgode utakmice u Osijeku su odlučili maksimalno pripaziti na nas i poštediti nas kolektivnih treninga. Rečeno nam je da svi od sebe damo sve da se držimo mjera i uputa.

Ponekad odem trčati vani u park kada nikoga nema i odradim improvizirano neke vježbe snage koje mogu u ovom trenutku, bitno da volje uvijek imam."