Hrvatska
S Dubravom treniraju Brzoja, Marić, Buovac, Samac...

S Dubravom treniraju Brzoja, Marić, Buovac, Samac...

Još da je prilika za prijateljske utakmice.

Iza Dubrave Furnir je deset dana treninga od nastavka aktivnosti koje su bile prekinute zbog pandemije koronavirusa.  Ovoga tjedna dopušteni su treninzi i većeg broja igrača u odnosu na prvi tjedan kada se moglo trenirati u grupama po četiri igrača. Dubravaši se pridržavaju uputa HZJZ-a pa tako na treninge dolaze odvojeno i bez korištenja svlačionica, a po ulasku u dvoranu prolaze kroz prostor gdje su dezinfekcijska sredstva.

- Veselimo se svakom novom treningu nakon pauze, a posebno posljednja dva dana kada smo se mogli kompletirati i odigrati međusobno. Treniraju igrači iz prošle sezone kojima je prebivalište u Zagrebu, priključili smo nekoliko juniora, a trening su pojačali i bivši igrači Dubrave kao Vragović, Marić, Brzoja, Buovac, Samac što našim mladim igračima jako puno znači. Oni već tradicionalno tijekom pauze između dvije sezone treniraju s našim igračima što je vrlo pohvalno. Naravno da bi nam bilo iznimno drago kada bi se netko od njih vratio u Dubravu, ali u ovom trenutku je teško o tome pričati. Očekujemo dolazak i ponekog igrača na svojevrsnu probu i na taj način planiramo raditi do kraja lipnja. Uz dvoranu imamo treninge u prirodi, a evo dozvoljena nam je i teretana što će biti još jedan segment našeg rada, ističe trener Vladimir Krstić koji bi svakako želio odigrati i neku prijateljsku utakmicu.

- To bi puno značilo za igrače, ali to sada nije realno. Ako se otvori mogućnost i stvore preduvjeti u lipnju mislim da bi to bila odlična stvar. U ovom trenutku nama je i ovaj način rada izuzetno bitan i važan.