Time-out
Samo na Basketball.hr-u: Sastavi i rezultati hrvatskih mlađih selekcija od 1993. do 2024.

Samo na Basketball.hr-u: Sastavi i rezultati hrvatskih mlađih selekcija od 1993. do 2024.

Autor: BB.hr/Tomislav Pakrac Photo: Marin Sušić/HKS

Dokument iznimnog značaja autora Tomislava Pakraca

Tomislav Pakrac, suradnik portala Basketball.hr, posvetio je nekoliko godina istraživanju i dokumentiranju povijesti mlađih uzrasta hrvatske košarkaške reprezentacije

Rezultat njegovog rada je opsežan dokument koji sadrži sve sastave i službene utakmice hrvatskih košarkaških reprezentacija mlađih uzrasta (U16, U17, U18, U19, U20, U21, U22) od 1993. godine do današnjeg dana.

Ova povijesna građa, koja se proteže na 90 stranica, predstavlja značajan doprinos hrvatskoj košarkaškoj zajednici. Dokument je neprocjenjiv izvor informacija za sve koji su zainteresirani za povijest hrvatske košarke, posebice one koji su bili dio tih momčadi ili koji prate razvoj mladih igrača kroz godine.

Kroz detaljnu analizu svih sastava i rezultata službenih utakmica, mnogi bivši igrači, treneri i ljubitelji košarke će se moći prisjetiti svoje sportske karijere ili otkriti zanimljive činjenice o razvoju košarke u Hrvatskoj

Ovaj dokument je također koristan alat za sportske novinare, povjesničare i sve koji istražuju sportske karijere igrača.

Molimo da prilikom preuzimanja materijala kao izvor navodite Basketball.hr, a kao autora Tomislava Pakraca. 

Više zanimljivih djela istog autora potražite OVDJE


HRVATSKA MLAĐE KATEGORIJE 1993-2024.docx