Hrvatska
Sandro Nicević ne može bez košarke

Sandro Nicević ne može bez košarke

Autor: Baketball.hr/KK Pula 1981 Photo: KK Pula 1981

Dogovorio je suradnju s KK Pula 1981...

Košarkaški klub Pula 1981 službeno je objavio vijest da je Sandro Nicević, proslavljeni hrvatski reprezentativac i olimpijac, novi stručni suradnik kluba u sklopu čega će tijekom jutarnjih treninga raditi individualno s visokim igračima.

Nicević je igračku karijeru završio prošle godine, nakon četiri sezone u Orlandini iz Capo d'Orlanda, kao 41-godišnjak, a uspjehe koje je ostvario teško je nabrojati, spomenimo samo 5 prvenstava i 3 Kupa Hrvatske s Cibonom, prvenstvo Španjolske s Malagom, francuski Kup s Le Mansom te srebrnu medalju i titulu MVP-a na europskom prvenstvu U-18 1994. godine. Osim navedenih klubova igrao je još i za Frank, Dubravu, Union Olimpiju, AEK, Bešiktaš, Benetton, Montegranaro i Treviso Basket.

Sandro se vratio u Pulu i suradnja s Bijeloplavima se nametnula nekako prirodno, obostrana je želja nastaviti dizati nivo kvalitete u pulskoj košarci, a nema sumnje da će 210 centimetara visoki centar koji je karijeru započeo upravo u Puli, u tadašnjim Gradinama, svojim iskustvom i neskrivenim trenerskim ambicijama imati što pokazati perspektivnim igračima iz rostera Branimira Pavića.