Hrvatska
Šango oduševljen Tišmom koji šest sati dnevno radi na sebi, pomogao i Stipčević

Šango oduševljen Tišmom koji šest sati dnevno radi na sebi, pomogao i Stipčević

Autor: Branko Tabak

Borisov boravak u Zadru zaškakljao je maštu mnogima.

Jure Šango, negdašnji kondicijski trener KK Sonik Puntamika i KK Zadar kao i reprezentacija BiH i Hrvatske na svom je Facebook profilu podijelio fotografije i impresije rada s mladim i talentiranim hrvatskim košarkašem Borisom Tišmom koji se za novu sezonu priprema u slavnim zadarskim Jazinama.

- U Zadru je posljednjih 30 dana boravio i trenirao Boris Tišma, hrvatski košarkaški reprezentativac te mlada nada Reala iz Madrida. U Zadar je došao isključivo s namjerom beskompromisnog ulaganja u sebe. Na tom putu mu je pomogao trener Stipe Kuliš koji je pokazao svu raskoš svog talenta i košarkaškog znanja. Bez imalo rezerve svoje golemo igračko iskustvo prenosio je Rok Stipčević čime je ovom projektu dao ekstremnu kvalitetu. Zahvaljujemo se ovim putem KK Sonik Puntamika na bezrezevnoj pomoći u ostvarenju programa! Boris je svaki dan na sebi radio šest i više sati te je pokazao kako se pristupa sportu u želji da postaneš najbolja verzija sebe! Bilo mi je ogromno zadovoljstvo surađivati sa ovako motiviranim mladim čovjekom, napisao je Šango.

Hoće li Tišma sljedeću sezonu odraditi u Realu, u kojemu je već imao seniorski debi, ili će negdje na posudbu, kako bi što više igrao, znat će se uskoro. Jedno je sigurno, Zadar je košarkaški grad, središte u kojemu se ljeti susreću brojni košarkaški djelatnici, Tišmin boravak sigurno je zaškakljao mnoge. Pa i maštu navijača.