Time-out
Šarac: U ovom teškom vremenu najbolje je čitati Bibliju

Šarac: U ovom teškom vremenu najbolje je čitati Bibliju

Karantena 5+

Najbolji strijelac Dubrave Furnir Marko Šarac (12.4 poena po utakmici) pauzu zbog epidemije koronavirusa provodi u rodnom Sinju. Marko nam je odgovorio na nekoliko pitanja u rublici Karantena 5+. Na početku razgovora kaže ”Ovim putem pozdravljam sve naše navijače, prijatelje kluba i sve ljude dobre volje. Nadam se da ste zdravi i da ne izlazite iz kuće. Uz ovaj virus stigao je i nesretni potres. Svi zajedno trebamo izaći jači iz ove istuacije”.

1.Kako provodiš vrijeme za doba koronavirusa?

Dok traje koronavirus svakog dana odradim treninge kako bih ostao u formi. Iako je ovo teško vrijeme sretan sam šta ga provodim u krugu svoje obitelji. Za nas sportaše su upravo rijetki ti trenuci kada možemo biti s obitelji na više dana.

2. Najdraža utakmica sezone ?

Najdraža utakmica sezone mi je bila utakmica drugog kola gdje smo ostvarili pobjedu na gostovanju kod Adria Oil Škrljeva.

3. Detalj koji ćeš najviše pamtiti ove sezone ?

Dosta je detalja koji će mi ostati u sjećanju na ovu sezonu, ali evo izdvojio bih proslavu pobjede nad Hermesom Analiticom prije mjesec dana.

4. Film i knjiga koju bi preporučio?

Trenutno gledam seriju “La casa de papel” i evo preporučio bih je svima koji vole malo akcije haha.., a što se tiče knjiga mislim da je u ovom teškom i dosadnom vremenu najbolje uzeti Bibliju na koju je većina nas pomalo zaboravila.

5. U slučaju da ne dođe do nastavka sezone treba li Zadar kao vodeću momčad HT Premijer lige proglasiti prvakom Hrvatske?

Ako se sezona ne nastavi, smatram da Zadar ne bih trebalo proglasiti prvakom, ali o tome neka odlučuju čelni ljudi HKS-a.